dimarts, 14 de febrer del 2012

Convivència


Què hem de fer per conviure amb les altres cultures?

Què hem de fer per conviure amb altres cultures? Bé, primer de tot, el que ha de fer aquesta societat és avançar i deixar enrere prejudicis prehistòrics que determinen la manera de viure d’un grup d’individus que es cenyeixen a normes inexistents, les quals han voltat per la ment de milions de persones. A causa d’això, avui dia és gairebé infactible el fet que diverses cultures siguin capaces de conviure harmoniosament.

Com bé ja he nomenat, els prejudicis, el racisme, la xenofòbia, o tota varietat de rebuig envers aquells diferents a nosaltres, són una de les raons per les quals no es pot conviure ara per ara.  Així doncs, la pregunta és: Com solucionar-ho? És una bona qüestió, però té una pluralitat de respostes molt gran i mai hi podrà haver un consens per escollir-ne una definitiva. El principal problema són els mateixos individus, les mateixes persones i la mateixa societat, ja que la ment tancada d’uns i la completa ignorància d’uns altres  deixen pedres en l’enrevessat camí cap a la desitjada convivència.

Tots aquells que no tenen aquesta mena de prejudicis es pregunten com és possible que hi hagi gent que no accepti la diversitat de persones i de races, ja que, al cap i a la fi, tots som iguals. L’únic que hem d’aprendre és a acceptar cultures, religions, tradicions, costums i tota aquella característica que dóna peculiaritat a un lloc, el fa diferent de la resta.


-Aquí deixo un vídeo d'un experiment fet sobre el racisme en nens de 6 a 10 anys-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada